Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πιλάβιος: «Απερίγραπτο αυτό που καταφέραμε»

Πιλάβιος: «Απερίγραπτο αυτό που καταφέραμε»
Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Euro, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους τους διεθνείς για την μεγάλη επιτυχία τους.

Ο κ. Πιλάβιος τόνισε ότι η Ελλάδα έπαιξε πολύ ψυχωμένα στο παιχνίδι με τη Ρωσία και έδωσε το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της διοργάνωσης. Δεν ξέχασε τον Γιώργο Καραγκούνη που πέτυχε το γκολ της νίκης στην 120η συμμετοχή του με το εθνόσημο στο στήθος.

"Είμαστε όλοι περήφανοι για την μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, είναι απερίγραπτο αυτό που κατάφεραν. Χαμός τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια, αξίζουν πολλά μπράβο όλα τα παιδιά στην ομάδα".

"Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έπαιξαν ψυχωμένα και το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στην 120η συμμετοχή του, μας έκανε όλους πανευτυχείς. Μεγάλη υπόθεση αυτό που πετύχαμε και πλέον τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Και στις χαρές και στις λύπες θα είμαστε μαζί και σίγουρα δικαιούμασταν τη συμμετοχή μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: