Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Υπάρχει ακόμα κίνητρο»

«Υπάρχει ακόμα κίνητρο»
Τι και αν η Σουηδία μετά την ήττα της από την Αγγλία βρίσκεται οριστικά εκτός Euro 2012; Τι και αν το κλίμα στις τάξεις των Σουηδών δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπάρχει κίνητρο για τη νίκη στο παιχνίδι με την Γαλλία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Δ’ ομίλου της διοργάνωσης. Και ποιο είναι αυτό; Η τιμή της ομάδας και το γεγονός ότι δεν θέλει να αποχαιρετίσουν την διοργάνωση δίχως να έχουν πάρει ούτε έναν βαθμό.

«Οι ήττες δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν με κάνουν να σκέφτομαι αρνητικά για την τελευταία αναμέτρηση με την Γαλλία. Το αντίθετο μάλιστα, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Κανείς μας δεν θέλει να φύγει από την διοργάνωση, χωρίς να έχουμε πάρει ούτε έναν βαθμό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του αρχηγού της εθνικής Σουηδίας.

Όσον αφορά τα δυο προηγούμενα παιχνίδια, ο 30χρονος επιθετικός , στάθηκε στο γεγονός ότι στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

«Και στους δυο αγώνες προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Άλλες φορές είσαι τυχερός, άλλες πάλι όχι. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας στέρησαν στο τέλος την πρόκριση», συμπλήρωσε.

Ενώ σχετικά με το μέλλον του ο Ιμπαραΐμοβιτς, δήλωσε πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την Μίλαν και δεν σκέφτεται να φύγει από τους «ροσονέρι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: