Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αιχμές Λίπι κατά των Ισπανών!!

Αιχμές Λίπι κατά των Ισπανών
Αιχμές για την… τιμιότητα των Ισπανών άφησε ο Μαρσέλο Λίπι. Το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, εξαιτίας των στημένων αγώνων, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως και οι Ισπανοί κάνουν τέτοια είδους πράγματα, κάτι που όπως επισήμανε ξέρει πολύ καλά η Βιγιαρεάλ.

«Ξέρω πως στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ έπεσε κατηγορία, επειδή μία αναμέτρηση έληξε με αποτέλεσμα που ταίριαζε και στις δύο ομάδες. Οι Ισπανοί κάνουν τέτοιου είδους πράγματα», ήταν τα λόγια του Λίπι, ο οποίος αναφερόταν στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγεκάνο με την Γρανάδα, η οποία έληξε 2-2, αποτέλεσμα που ευνοούσε και τις δύο ομάδες, οι οποίες έμειναν στην κατηγορία και έπεσε η Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο, με τις παραπάνω δηλώσεις ο Λίπι, πυροδοτεί την ατμόσφαιρα μία μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου, καθώς με ενδεχόμενη ισοπαλία της Ισπανίας με την Κροατία (ισοπαλία πάνω από δύο τέρματα), η Ιταλία μένει εκτός διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ιρλανδία.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: