Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μπίλεκ:«Δείξαμε την ποιότητα μας»

Μπίλεκ:«Δείξαμε την ποιότητα μας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη πρόκριση της εθνικής Τσεχίας στην επόμενη φάση του Euro είναι ο Μίχαλ Μπίλεκ. Ο Τσέχος ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη επί της διοργανώτριας Πολωνίας εξήρε την ποιότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών του.

«Μάθαμε από τα λάθη μας, και φανήκαμε ιδιαίτερα αποφασιστικοί στα τελευταία δύο ματς, δείχνοντας την ποιότητα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε σε βάρος μιας εκ των διοργανωτών , ειδικά μετά από τις καλές εμφανίσεις τις οποίες έκαναν. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας μεγάλο κίνητρο και αγωνιστικό πνεύμα»,τόνισε ο 47χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Για να είμαι ειλικρινής βελτιωθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας και μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα σκόραρε, είπα στους παίκτες μου να μείνουν συγκεντρωμένοι. Είχαμε υπομονή και για αυτό επιβραβευτήκαμε».

Ο Μπίλεκ απένειμε τα εύσημα στον Τόμας Χούμπσμαν, που αντικατέστησε επάξια τον απόντα Τόμας Ροζίτσκι, και δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για το ποια ομάδα θα ήθελε να αποφύγει στα προημιτελικά:

«Ο Χούμπσμαν μας βοήθησε πάρα πολύ, αλλά ολόκληρη ομάδα απέδωσε στο μέγιστο βαθμό. Είχαμε πέντε παίκτες στο χώρο του κέντρου και όταν ξεκίνησαν να αγωνίζονται πιο υπεύθυνα, ήμασταν πολύ καλοί.

Δυστυχώς είχαμε την απώλεια του Ροζίτσκι, αλλά τα καταφέραμε και χωρίς αυτόν και αυτό διότι ο Ντάμιαν Κολάρ ήταν και αυτός εξαιρετικός. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι τι θα κάνουμε στα προημιτελικά. Είχα πει πριν από λίγες ημέρες ότι ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε μέχρι εδώ και ότι ήθελα για αντίπαλο τη Γερμανία, αλλά τώρα νομίζω ότι θα το πάρω πίσω
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: