Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Κ. Παπαδόπουλος: «Να έρθουν κι άλλοι δίπλα μας»

Κ. Παπαδόπουλος: «Να έρθουν κι άλλοι δίπλα μας»
Κάλεσμα στους Έλληνες φιλάθλους, όσους τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα, να ταξιδέψουν στην Πολωνία και την Ουκρανία για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής στην συνέχεια του Euro, έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μετά την πρόκριση επί της Ρωσίας.

Ο διεθνής στόπερ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση, δήλωσε: «Δεν θέλω να σταθώ στην δική μου εμφάνιση. Παίξαμε όλοι πολύ καλά, ομαδικά, με καρδιά και ψυχή απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Ρωσία. Κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή, ελπίζω να κερδίσουμε και εκείνο το ματς (σ.σ. προημιτελικό) και να καταφέρουμε να περάσουμε».

Στην συνέχεια, για την παρουσία του σε τέτοιο επίπεδο διοργάνωσης, σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι σε ένα μεγάλο τουρνουά με το εθνόσημο. Αλλά ξαναλέω δε θέλω να μιλώ για μένα. Όλοι παίξαμε με καρδιά και ψυχή. Και τα 23 παιδιά ήμασταν μαζί».

Για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο και τους φίλους της Εθνικής, είπε: «Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ αυτούς τους 3.000 που ήταν εδώ. Ναι, τους συμβουλεύω να έρθουν εδώ, να είναι δίπλα μας και ό,τι καλό είναι να γίνει, θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: