Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Μίλησε με Σαλπιγγίδη η Ξάνθη!


Μίλησε με Σαλπιγγίδη η Ξάνθη

Μετά τον Πανιώνιο και η Skoda Ξάνθη φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο προσέγγισε και η περίπτωσή του φαίνεται πως είναι «αλμυρή» για τους Ακρίτες.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Skoda Ξάνθη φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση και από τον Πανιώνιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Metrosport», με την πλευρά του 34χρονου επιθετικού ήρθε σε επαφή η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου και η περίπτωσή του φαίνεται πως κολλάει στο οικονομικό.

Οι Ακρίτες εκτιμούν πως όσο ο πρώην διεθνής άσος δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τώρα το ενδιαφέρον του Πανιώνιο, οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την απάντηση του «Σάλπι», με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Ο πολύπειρος φορ φέρεται να προτιμάει να αγωνιστεί στη Βόρεια Ελλάδα για να μην είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την οικογένειά του, όμως τον έχει «κολακέψει» ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι «κυανέρυθροι» και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθεί θετική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: