Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σα να παίζει με... Ολυμπιακό!!


Σα να παίζει με... Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τον Ερυθρό Αστέρα και επιβάλλεται να εμφανιστεί βελτιωμένος για να υπερασπιστεί το ΟΑΚΑ απέναντι στους επικίνδυνους ερυθρόλευκους της Σερβίας.

Κάτι τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα και το γεγονός πως είναι αδελφοποιημένος με τον Ολυμπιακό, δίνουν στο αποψινό ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:15, ΕΡΤ2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) μια... διαφορετική νότα.

Όπως και να 'χει, όμως, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι -για να βλέπουν πρόκριση και καλό πλασάρισμα- να υπερασπιστούν την έδρα τους (5-1 φέτος) και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο Top-16, αφήνοντας στο μηδέν τους ερυθρόλευκους της Σερβίας (δύο ήττες από Εφές και Φενέρ).

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να έρθει εύκολα (όπως άλλωστε επεσήμαναν χθες όλοι οι άνθρωποι της ομάδας) και το τριφύλλι οφείλει να παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Να «μασάνε» σίδερα οι παίκτες του, να παίζουν σαν να μην υπάρχει «αύριο», σαν να 'χουν απέναντί τους, τους ερυθρόλευκους της Ελλάδας...

inner

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας λειψανδρία στους γκαρντ. Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα παίξει (αναμένεται η επιστροφή του σε περίπου 15 μέρες), ενώ εκτός είναι και ο Μποχωρίδης, που βέβαια τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά μετά από πολύμηνη απραξία. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι Καλάθης-Διαμαντίδης αναμένεται να κάνουν υπερωρίες (20.3 ασίστ κατά μέσο όρο οι δυο τους φέτος στην Ευρωλίγκα).

Πρώτα βιολιά του Ερυθρού Αστέρα είναι οι Κουίνσι Μίλερ και Μάικ Τσίρμπες, οι οποίοι μετρούν κατά μέσο όρο 16.2 και 15.8 πόντους, ενώ «κατεβάζουν» σχεδόν 7 ριμπάουντ ανά ματς. Από κοντά και ο εκπληκτικός φέτος Γιόβιτς με 7.3 ασίστ ανά παιχνίδι στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ε' όμιλος
Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Κουμπάν (14/1, 21:00)
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας (14/1, 21:15)
Ουνικάχα Μάλαγα-Τσεντεβίτα (14/1, 21:45)
Αναντολού Εφές-Νταρουσάφακα (15/1, 20:00)

Στ' όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα (14/1, 19:00)
Χίμκι-Λαμποράλ Κούτσα (15/1, 19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις (15/1, 21:45)
Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ (15/1, 21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: