Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Έχουν πολλά να πουν…!!


Έχουν πολλά να πουν…

Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, με την άφιξη του οποίου θα τρέξουν τα μεταγραφικά και άλλα ανοιχτά θέματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα τον ΠΑΟΚ με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα με την άφιξη του μεγαλομέτοχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα τρέξουν και πολλά άλλα ζητήματα, με κυριότερο όλων την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει έτοιμες δύο περιπτώσεις επιτελικών μέσων, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαφές του και την έρευνα αγοράς, ακόμα και στην Ολλανδία.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου περιμένει να μάθει πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε στη συνέχεια (μαζί με τον Νίκο Βεζυρτζή) να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους.

Εκτός από τις μεταγραφές, ο Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τους συνεργάτες του και να συζητήσουν και για το θέμα του τιμ μάνατζερ, μία υπόθεση που έχει αναλάβει ο Βεζυρτής και φέρεται να έχει καταλήξει στην υπόθεση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

Τέλος, ακόμη ένα θέμα που θα συζητήσουν οι Θεσσαλονικείς είναι η αξιοποίηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που έχει αποκτηθεί επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: