Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τουλάχιστον τώρα ήταν ντέρμπι!!


Τουλάχιστον τώρα ήταν ντέρμπι

Αυτήν τη φορά δεν της έριξε τεσσάρα, αλλά και πάλι η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε στη Λιόν ποιος κάνει κουμάντο (2-1) και πέρασε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Κακώς μέτρησε το πρώτο τέρμα των πρωταθλητών.

Ζορίστηκε, αλλά πέρασε. Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε αυτήν τη φορά κόντρα στη Λιόν και ενώ στο πρωτάθλημα τη συνέτριψε (5-1) πριν ακριβώς έναν μήνα για το πρωτάθλημα (είχαν προπονητή τον Φουρνιέ τότε οι «λιονέ»), αλλά στο τέλος χαμογέλασε και πάλι, καθώς με το υπέρ της 2-1 πέρασε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το δρόμο προς την επόμενη φάση έδειξε ο Ραμπιό στο 17’, αλλά το τέρμα του δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς γύρισε την μπάλα προς την εστία και ενώ αυτή είχε περάσει κατά πολύ τη γραμμή.

Ο Τολισό ισοφάρισε στο 42’ και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση έως το 73’ όταν ο Λούκας Μόουρα έβαλε σε θέση οδηγού ξανά τους Παριζιάνους και αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τέλους. Από τον πάγκο παρακολούθησε όλο το ματς ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Από την άλλη, η Λιλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκινγκάμπ και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί (4-2) και ενώ στην κανονική διάρκεια το ματς «κόλλησε» στο 0-0. Μοιραίοι οι Μπενεζέ, Λεβέκ για τους γηπεδούχους, καθώς αστόχησαν στο δεύτερο και το τέταρτο πέναλτι. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων αστόχησε μόνο ο Μαβουμπά.

Οπότε, στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ βρίσκονται Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορντό, Λιλ και Τουλούζ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: