Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Χόρχε Σαντόμ: «Καμία πρόταση για Άρθο, θα μείνει στην ΑΕΚ»


Χόρχε Σαντόμ: «Καμία πρόταση για Άρθο, θα μείνει στην ΑΕΚ»

Ο Χόρχε Σαντόμ που εκπροσωπεί τον Θέσαρ Άρθο, διέψευσε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr τα σενάρια περί αποχώρησης του Ισπανού στόπερ από την ΑΕΚ.

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας, ωστόσο ο Χόρχε Σαντόμ που εκπροσωπεί τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, φρόντισε μέσω του sport-fm.gr να βάλει στοπ στις φήμες.

Και αυτό διότι τον τελευταίο καιρό, έχουν βγει στην επιφάνεια πολλά σενάρια τόσο περί αποχώρησης του Ισπανού στόπερ από την Ένωση όσο και περί μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Ήδη έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρονται και υπάρχουν προτάσεις από ομάδα της Τουρκίας και της Κίνας.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Άρθο, Χόρχε Σαντόμ, ο οποίος διέψευσε τα όσα γράφονται: «Γνωρίζω κι εγώ τα σενάρια που έχουν γραφτεί, τα έχω διαβάσει. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από καμία ομάδα. Ο Άρθο είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και δεν θα φύγει. Ξέρω ότι έχει δουλέψει το τελευταίο διάστημα πολύ στις προπονήσεις και τώρα έχει αρχίσει να παίζει. Είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Ισπανού εκπρόσωπου του 30χρονου αμυντικού των «κιτρινόμαυρων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: