Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Αισιοδοξία για Εβαντζελίστα!!


Αισιοδοξία για Εβαντζελίστα

Όσο περνούν οι μέρες και η Ουντινέζε δεν έχει πρόταση για τον Λούκας Εβαντζελίστα θα αλλάξει η στάση της εκτιμούν στον Παναθηναϊκό. Την άμεση απάντηση του «τριφυλλιού» για Αντέι περιμένει η Σασουόλο.

Η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με επιτελικές ικανότητες αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα να βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει επικοινωνήσει με την Ουντινέζε και έχει ζητήσει τον 18μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο ιταλικός σύλλογος έχει απαντήσει αρνητικά και διευκρίνισε με παραχωρεί τον 23χρονο μέσο για έξι μόνο μήνες. Αυτό έχει αναγκάσει τους «πράσινους» να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει βρεθεί κάποιος παίκτης.

Στο «τριφύλλι» εκτιμούν πως όσο περνούν οι μέρες και η Ουντινέζε δε βρίσκει πρόταση για τον Εβαντζελίστα, τότε θα αυτό θα λειτουργήσει υπέρ τους και θα αλλάξουν στάση στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσον αφορά τώρα τον Λούκας Αντέι, παραμένει εναλλακτική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας, αν και υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Σασουόλο. Όπως γράφει η Live Sport, η ιταλική ομάδα πιέζει για την άμεση διευθέτηση της συγκεκριμένης υπόθεση και περιμένει άμεσα την τελική απόφαση του Στραματσόνι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: