Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ένα γρήγορο γκολ για να μην μπλέξει!!


Ένα γρήγορο γκολ για να μην μπλέξει

Ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς με την Καλλονή στην Τούμπα.

Δύσκολα στον εαυτό του έβαλε ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση που έκανε πριν από μία εβδομάδα στη Μυτιλήνη, όταν ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Καλλονή στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι υπόλοιποι «μεγάλοι» της διοργάνωσης έχουν… καθαρίσει ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν σήμερα (17:15, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) να περάσουν και εκείνοι στους «8» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα έχει ζητήσει ο Ιγκόρ Τούντορ από τους παίκτες του, στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο θα βάλει τις βάσεις της πρόκρισης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μελίσσα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα και Λέοβατς.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τσίμιροτ με τον Χαρίση, με τους Μακ και Ζάιρο να παίζουν στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Γκολάσα, Δημητριάδης, Μυστακίδης και Μπερμπάτοφ, ενώ εκτός έμειναν οι Όλσεν, Κάτσε, Σάμπο, Μαλεζάς, Κοροβέσης και Σαββίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: