Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

«Μακράν καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, η θέση του είναι στο Champions League»


«Μακράν καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, η θέση του είναι στο Champions League»

Ο προπονητής των Χανίων, Γιώργος Λυρώνης, στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 6-0, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε άλλο επίπεδο.

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής των Χανίων μετά το 6-0 των Πειραιωτών στο Καραϊσκακη για τους «16» του Κυπέλλου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι πρόκειται για τη μακρά καλύτερη ομάδα της τελευταίας 15ετιας στην Ελλάδα και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

«Όπως είχα πει και στο πρώτο παιχνίδι στα Χανιά, αυτή η ομάδα είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία 15 χρόνια είναι μακράν η καλύτερη στην Ελλάδα. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, το ξέραμε εξ αρχής. Όμως μέσα από αυτά τα δύο ματς νομίζω ότι ως ομάδα έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα ως προς το πώς συμπεριφέρθηκε ο αντίπαλός μας και ως προς το ποιο είναι το σκεπτικό αυτής της ομάδας. Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Χανίων θα κρατήσουμε τα θετικά και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε που είναι λογικά όταν παίζεις με αυτή την ομάδα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια, όμως, θα πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτά τα ματς που δώσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό όχι για το πρωτάθλημα, αφού το έχει πάρει από τον α' γύρο. Στην Ευρώπη του εύχομαι να πάει καλά, γιατί δεν έπρεπε να παίζει στο Europa League, αλλά η θέση του νομίζω ήταν να συμμετέχει στο Champions League
», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: