Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πουλίδο: «Θέλω να παίζω, ίσως να αλλάξουν πολλά σήμερα»


Πουλίδο: «Θέλω να παίζω, ίσως να αλλάξουν πολλά σήμερα»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του άφησε ο Άλαν Πουλίδο, τονίζοντας ότι θέλει να παίζει. «Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Μεξικανός.

«Τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς», σχολίασε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Χανιά 6-0, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», τόνισε ότι θέλει να παίζει και πως θα κάτσει να αναλύσει τις επιλογές που έχει.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το βραβείο του MVP: «Είναι για μία μένα μία πολύ σημαντική στιγμή. Ευτυχώς δόξα τον Θεό έβγαλα και ασίστ και έβαλα και γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήγε πολύ καλά».

-το μέλλον του: «Αυτό που κοιτάζω τώρα είναι τις πιθανότητές μου. Θέλω να παίζω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα διαρκώς. Υπάρχουν πάντα ανατροπές. Μετά τον σημερινό αγώνα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ότι έπαιξα σήμερα. Θα αναλύσω τις επιλογές μου για την συνέχεια, γιατί θέλω να παίζω».

-την υπόσχεσή του σε περίπτωση που μείνει τελικά στο Λιμάνι: «Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να παίζω με ψυχή σε όλους τους αγώνες. Η αλήθεια είναι πως θέλω να απολαύσω την βραδιά αυτή. Μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα δούμε. Εγώ θέλω να παίζω το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο και να κάνω θυσίες για την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός. Για όλα όσα έχει κάνει για μένα, όμως θέλω να έχω τον χρόνο μου για να πάρω τις αποφάσεις μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: