Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Βεργέτης: «Δύσκολα θα κάνουμε μεταγραφή»

Βεργέτης: «Δύσκολα θα κάνουμε μεταγραφή»
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει άλλη μεταγραφή ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΛ μέσω του οποίου «σφραγίστηκε» η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Στανισάβλιεβιτς ενώ τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

«Καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έγινε ένα ώριμο παιχνίδι από όλους τους παίκτες που έπαιξαν. Στην αρχή κάναμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα. Η κινητικότητα της ΑΕΛ μας αφύπνισε και στην συνέχεια πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Σημειώσαμε δύο γκολ, κάνοντας ένα έξυπνο παιχνίδι στην γρήγορη μετάβαση. Υπήρξαν καλές στιγμές απέναντι σε ομάδα που αγωνίζεται στην Football League. Προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που το καταφέραμε. Κρατάω την πολύ καλή αμυντική μετάβαση στην άμυνα των παικτών μου, δείγμα του πόσο σοβαρά είδαν την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές μας».

Για τον Στανισάβλιεβιτς: «Ο στόχος της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης ήταν είναι να ενισχυθούμε με κεντρώους παίκτες. Θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες μας, διότι η ομάδα τους ευνοεί. Σίγουρα θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για τον Γκρόσιο: «Ο παίκτης δεν προπονείται μαζί μας, έχει την πίεση χρόνου συν το άγχος που είναι λογικό να έχει».

Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική προσθήκη: «Δεν γνωρίζω. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα στα σκαριά. Το τμήμα scouting λειτουργεί όλο τον χρόνο. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε θέση που έχουμε ανάγκη, ενδεχομένως να γίνει κάτι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: