Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κοτσόλης για 2 χρόνια, τελειώνει του Μάτος


Μία αναμενόμενη είδηση. Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια, έναντι μία αύξησης κατά 50 χιλιάδες ευρώ ετησίως στο συμβόλαιο του. Το θέμα ήταν τυπικό, υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και απλώς έπρεπε να επιστρέψει από τις διακοπές του ο 32χρονος διεθνής τερματοφύλακας για να κλείσει θετικά το ζήτημα. 

Ο Κοτσόλης άρπαξε τις ευκαιρίες που το έδωσε ο Φερέιρα και όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω συγκυριών κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι, οι πράσινοι έχουν πολύ δυνατή τριπλέτα στη θέση «Νο 1». Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης. Βέβαια ο Τζόρβας αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό και ίσως υπάρξει διαφοροποίηση στην τριάδα, αφού αν βρει κάτι καλό, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση βασικού πορτιέρο. 


Αναχωρεί ο Μάτος

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Μαρσέλο Μάτος. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος περιμένει τον τελικό διακανονισμό της Μποταφόγκο με τον Παναθηναϊκό για να κλείσει η μεταγραφή και να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

Οι Βραζιλιάνοι επικοινωνούν αυτή την ώρα με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ για τα διαδικαστικά ζητήματα, τρόπο καταβολής χρημάτων (μάλλον μετρητά) και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Την ειδοποίηση πως όλα πήγαν καλά περιμένει ο παίκτης για να γυρίσει στο σπίτι του.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: