Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

"Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός"!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε ΠΑΟΚτσής!
"Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός"!
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με την αποστολή του "Δικεφάλου του Βορρά" για να ταξιδέψει στο Ντίσελντορφ και δήλωσε:   «Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός»!   
«Φεύγω για την Γερμανία όπου αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μου για την νέα χρονιά με την Σάλκε», τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία και στον ΠΑΟΚ στην νέα χρονιά».
Όπου αμέσως μετά και έπειτα από σχετικές πιεστικές ερωτήσεις για το παρελθόν του δεν έκρυψε πως: «Ασχολιόμουν πολύ με τον ΠΑΟΚ μικρός», χωρίς να μείνει εκεί και πρόσθεσε:
«Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός. Πλέον όμως συνεχίζω την καριέρα μου σε μία άλλη ομάδα συνεχίζοντας όμως να παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση για τις αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών σχολίασε: «Δεν μας τιμούν ό,τι ακούγεται και ελπίζω να πάψουν να υφίστανται», για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Σίγουρα δεν μας τιμάνε. Και πριν γίνουνε αυτά οι Γερμανοί είχανε κακή άποψη για μας και τώρα ακόμη χειρότερη με μένα να τους λέω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα».
Κι όσο για τον ίδιο και το αν σκέφτεται επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε κατηγορηματικά πως: «Δεν το σκέφτομαι καν να γυρίσω στην Ελλάδα. Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Γερμανία, δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω αλλά γιατί όχι να μην γυρίσω στην Ελλάδα για να κλείσω την καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: