Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ρίχνονται στη μάχη Ουρουγουάη και... Κοντρέρας!!

πηγή: theplayer.gr

Η ομάδα που φιλοδοξεί να «σπάσει» τη δυαρχία της Αργεντινής και της Βραζιλίας, η Ουρουγουάη, ρίχνεται στη μάχη του Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα της Τρίτης (1:15GR) αντιμετωπίζοντας το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν. Για τον ίδιο όμιλο, τον 3ο, η Χιλή, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να προορίζεται για βασικός, «συγκρούεται» με το Μεξικό.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΠΕΡΟΥ (01:15GR)

Τα... στραβοπατήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής θέλει να αποφύγει το θεωρητικά τρίτο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Ουρουγουάη που κάνει πρεμιέρα στο φετινό Κόπα Αμέρικα απέναντι στο Περού.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, αν αναλογιστεί κανείς και την παράδοσή της στον θεσμό, στον οποίο έχει θριαμβεύσει 14 φορές, όσες και η Αργεντινή με την οποία μοιράζεται την κορυφή των κατακτήσεων.

Με ηγέτη τον Ντιέγκο Φορλάν, αλλά και τον Έντινσον Καβάνι να προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, η «Σελέστε» είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει... με το δεξί, αλλά το Περού από την πλευρά του δεν θα «παραδώσει εύκολα τα όπλα».

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναγκάστηκε να αφήσει πίσω δύο από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της ομάδας, τους Τζέφερσον Φαρφάν και Κλαούντιο Πιζάρο, αλλά βασίζει πολλά στον Πάολο Γκερέρο που αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Περέιρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο, Κάσερες, Πέρεθ, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο, Σουάρες, Φορλάν, Καβάνι

Περού: Φερνάντες, Ρεβορέδο, Ακασιέτε, Ροντρίγκες, Βίλτσες, Μπαλμπίν, Γκεβάρα, Κρουθάδο, Αντβίνκουλα, Γιοτούν, Γκερέρο

ΧΙΛΗ - ΜΕΞΙΚΟ (03:45GR)

Τα... σκάνδαλα που την ταλαιπώρησαν στο Gold Cup αλλά και παραμονές της έναρξης του Κόπα Αμέρικα θέλει να αφήσει πίσω του το Μεξικό, στον πρώτο του αγώνα στη φετινή διοργάνωση απέναντι στη Χιλή.

Αν και προέρχεται από την κατάκτηση του Gold Cup, η... νεαρή ομάδα του Λουίς Φετνάντες Τένα είχε πολλούς «πονοκεφάλους» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, καθώς παίκτες της βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών μέσα στην πρώτη διοργάνωση, ενώ άλλοι 8 παίκτες της έμειναν τελικά εκτός αποστολής λόγω της εμπλοκής τους σε ροζ σκάνδαλο.

Οι Μεξικανοί καλούνται, λοιπόν, να ανασυγκροτηθούν, καθώς στην πρεμιέρα τους θα βρουν απέναντί τους μία φιλόδοξη Χιλή, που έχει στις τάξεις της ένα από τα πιο... hot ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Αλέξις Σάντσες ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και θέλει να εντυπωσιάσει με τη φανέλα με το εθνόσημο πριν γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Στην αρχική εντεκάδα αναμένεται να βρεθεί και ο... δικός μας, Πάμπλο Κοντρέρας.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Χιλή: Μπράβο, Κοντρέρας, Πόντσε, Ζάρα, Ίσλα, Μέντελ, Βιδάλ, Φερνάντες, Μποσεζούρ, Σάντσες, Σουάζο

Μεξικό: Μίτσελ, Τσάβες, Ρεϊνόσο, Μίερ, Ακίνο, Αγκίλαρ, Ρέγες, Αραούχο, Ενρίκες, Τζ. ντος Σάντος, Μάρκες

Δεν υπάρχουν σχόλια: