Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Δεν με εκφράζει ο Ψωμιάδης»

Δεν βρίσκει σύμφωνο ούτε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, Λάκη Παπαϊωάννου η λύση του Ψωμιάδη για τον Ηρακλή. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει και άλλη επιλογή…
«Δεν με εκφράζει ο Ψωμιάδης»
«Ως έναν βαθμό συμφωνώ κι εγώ. Δεν με εκφράζει ούτε εμένα η λύση Ψωμιάδη», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:
«Κατανοώ πως αποτελεί σχήμα οξύμωρο από τη μία πλευρά ένας άνθρωπος να βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και την ίδια στιγμή ο Ηρακλής να εμφανίζεται να θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Όπως σας είπα δεν με εκφράζει κι εμένα αυτή η λύση, δεν μπορώ όμως και να παραγνωρίσω όσα προηγήθηκαν κι έζησα με αφορμή την ανάμιξή μου στα διοικητικά».
Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Η απόφαση των επιτροπών της ΕΠΟ για πτώση του Ηρακλή στην κατηγορία αποτελούν μέγα σκάνδαλο. Η δημοσιοποίηση της δικογραφίας για τα στημένα δικαιώνει απόλυτα τον Ηρακλή. Είχαν ξεκάθαρα στοχοποιήσει την ομάδα μας. Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Και αυτό είναι κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν. Σας θυμίζω την υπόθεση δωροδοκίας το 1980».
«Δεν μπορώ να ρίξω μομφή στη διοίκηση του ΓΣ, η οποία είχε μια εντολή από τη βάση. Την παραμονή του Ηρακλή στην κατηγορία. Καμιά φορά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Το ίδιο έγινε και τώρα. Δεν υπήρχε επιλογή από πλευράς Ερασιτέχνη. Η άλλη επιλογή θα ήταν να αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση τους, δεν μπορώ όμως και να τους κατηγορήσω», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: