Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Χαίρομαι που αποτελώ κομμάτι του υγιούς ποδοσφαίρου»

Χαρούμενος που αποτελεί κομμάτι του υγιούς ποδοσφαίρου, δήλωσε ο Βασίλης Τσιάρτας, εφτά χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο πρώην διεθνής μέσος υποστήριξε μέσω του «Sentra fm», πως «άπαντες, τότε, πίστεψαν στους εαυτούς τους, δυστυχώς όμως ορισμένοι από εκείνους που ορίζουν τις τύχες των ελληνικών ομάδων σήμερα, δεν επιθυμούν την εξέλιξη του εγχώριου ποδοσφαίρου, αντιθέτως, το οδηγούν πολλά βήματα πίσω».

Μάλιστα, στη συνέχεια, τόνισε πως «αποδείξαμε πως υπάρχει μέλλον στον χώρο. Ωστόσο, δεν πρόκειται να κάτσουμε εμείς να νιώθουμε τύψεις για όσους βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από τις ομάδες!»

«Δεν ξέρω από πού προέρχονται τα σχόλια του καθενός. Τα αρνητικά πάντως σχόλια, ακόμα και από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, περί “καφενείου”, δεν λειτούργησαν ως ντόπα. Εμείς νιώσαμε μόνοι μας και ξαφνικά όλοι μας αγκάλιασαν και γίναμε καλοί.

Αλλά ήμασταν πάντα καλοί. Ήμασταν από μόνοι μας ψυχολογικά προετοιμασμένοι και πήγαμε στην Πορτογαλία να κάνουμε περήφανο τον κάθε απλό φίλαθλο και τους δικούς μας ανθρώπους. Παραμερίσαμε τα όσα ακούγαμε και τραβήξαμε το δικό μας δρόμο», συμπλήρωσε ο Βασίλης Τσιάρτας και συνέχισε:

«Μετά το ματς με τη Ρωσία εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία της Γαλλίας. Στον τελικό φάνηκε η ψυχή μας, όπου μπήκαμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Για το παράπονο του ίδιου: «Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γίνει ούτε μία εκδήλωση για να τιμηθεί η συγκεκριμένη ημέρα. Δεν συντηρούμε αυτή την επιτυχία, προκειμένου να μεταδοθεί και στα παιδιά μας».

Για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Αν δεν υπάρξουν άμεσες και σημαντικές αλλαγές, μην απορήσουν αν τα γήπεδα είναι άδεια κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν».   The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: