Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Αν δεν πάει Αγγλία, θα σκεφτούμε την ΑΕΚ»


Για έναν πορτιέρο της κλάσης και του επιπέδου του Τίμο Χίλντεμπραντ, είναι λογικό η ΑΕΚ να έχει απέναντι της ένα σωρό…μνηστήρες και μάλιστα ισχυρούς. 

Όπως άλλωστε έγραψε από το πρωί το ThePlayer, οι κιτρινόμαυροι «παλεύουν» για να κερδίσουν τον Γερμανό πορτιέρο από δυο αγγλικές ομάδες. Και ο μάνατζερ του Χίλντεμπραντ, Γιόργκ Νέμπλουγκ, μιλώντας στο ThePlayer αφενός επιβεβαίωσε τις επαφές με τις αγγλικές ομάδες, αφετέρου άφησε ανοικτό παράθυρο για την ΑΕΚ. 

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με δυο αγγλικούς συλλόγους και έναν γερμανικό. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Αυτές οι τρεις περιπτώσεις ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Τίμο, είναι και οι προτεραιότητα μας. Όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Με καμία από τις τρεις ομάδες. Αν κάτι δεν πάει καλά στις διαπραγματεύσεις αυτές, φυσικά και είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε και να εξετάσουμε την προοπτική της ΑΕΚ. Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση την προοπτική της ΑΕΚ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ για τίποτα. Όμως αυτή την στιγμή, είναι άλλες οι προτεραιότητες μας. Και δεν τίθεται θέμα συζήτησης με την ΑΕΚ. Αν όμως δεν προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις και δεν υπάρξει συμφωνία, τότε και πάλι θα δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν. Μαζί και αυτή της ΑΕΚ».


Πηγή: theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια: