Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ξεκαθαρίζει του Παστόρε!!

Την πεποίθηση της πως το θέμα παραμονής ή αποχώρησης του Χαβιέ Παστόρε θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Ιουλίου εξέφρασε η διοίκηση της Παλέρμο.

Ο Αργεντινός μέσος βολιδοσκοπείται από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν κάποια εξ αυτών καταθέσει τα απαιτούμενα 50 εκατομμύρια ευρώ, τότε αυτομάτων τον κάνει δικό της.

«Πιστεύω πως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Όταν ο Παστόρε θα γυρίσει από το Κόπα Αμέρικα, θα ξέρουμε αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ή αν θα μείνει σε μας», δήλωσε ο πρόεδρος Μαουρίσιο Ζαμπαρίνι για να απαντήσει... αινιγματικά αναφορικά με την πιθανότητα φυγής του:

«Πιστεύω πως υπάρχουν 90% πιθανότητες να φύγει γιατί αυτή είναι η επιθυμία του. Ισπανία και Αγγλία είναι πιθανοί προορισμοί, αλλά αποκλείω την Μπαρτσελόνα γιατί εκεί υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Τα φοβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάλαγα (!), αλλά και οι Σίτι, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, μαζεύουν πιθανότητες. Τον θέλουν και ιταλικές ομάδες, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα τους, δεν μπορούν να τον αποκτήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: