Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παίρνει το περιβραχιόνιο από τον Κασίγιας ο Μουρίνιο

Το ενδεχόμενο να αφαιρέσει από τον Ίκερ Κασίγιας το περιβραχιόνιο του αρχηγού εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τη MARCA.

Ο Πορτογάλος προτιμά να δώσει τη συγκεκριμένη... τιμή σε κάποιον παίκτη και όχι στον τερματοφύλακα, όπως έκανε και στις προηγούμενες ομάδες του: στην Ίντερ ήταν ο Χαβιέρ Ζανέτι και στην Τσέλσι ο Τζον Τέρι.

Ο Μουρίνιο θεωρεί ότι ο αρχηγός θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων, ώστε να μπορεί να αντιλαμβάνεται συνεχώς τί συμβαίνει και να εκπροσωπεί την ομάδα, μιλώντας στον διαιτητή και εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες του όταν χρειάζεται.

Υποψήφιοι για να φορέσουν το περιβραχιόνιο φέρονται να είναι οι Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο.

Ο προπονητής γνωρίζει ότι μια τέτοια απόφαση μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, γι` αυτό και προτίθεται να συζητήσει πρώτα με τον Κασίγιας και την ομάδα, ούτως ώστε να τους εξηγήσει τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης.

Παρόλα αυτά, η... αλλαγή θα ισχύσει μόνο για τους αγώνες. Όσον αφορά τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του αρχηγού, όπως π.χ. η διαπραγμάτευση των πριμ, ο έμπειρος γκολκίπερ θα συνεχίσει να είναι ο εκπρόσωπος των παικτών. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: