Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μπάχαλο made in Kavala!

O οικονομικός επόπτης, Γιάννης Παναγιωτίδης, ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Ηρακλή και την Καβάλα και αρνείται ότι «έκοψε» την τροποποίηση του ονόματος. Επαφές με παίκτες κάνει ο Ψωμιάδης!

Μπάχαλο made in Kavala!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον οικονομικό επόπτη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννη Παναγιωτίδη, ζητώντας του διευκρινίσεις για τις πληροφορίες που έφερναν το Επιμελητήριο να έχει ανάψει... κόκκινο στο πρώτο βήμα της συγχώνευσης ανάμεσα στον Ηρακλή και την Καβάλα.
Αναλυτικά:
«Την Παρασκευή που μας πέρασε ο κ. Ψωμιάδης κατέθεσε αίτηση στο επιμελητήριο για τροποποίηση το ονόματος της ΠΑΕ. Έχοντας μάλιστα καταθέσει και το πρακτικό που υπήρχε ομόφωνη απόφαση και από τον Ερασιτέχνη. Το Σάββατο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ρέμμος με επιστολή που κατέθεσε υποστήριξε πως δεν υπάρχει η υπογραφή του Ερασιτέχνη. Ο λόγος που δεν δόθηκε σήμερα η άδεια για την μεταφορά της έδρας, ήταν το χαρτί από τον Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ Καβάλα μιλούσε για αυτόκλητη γενική συνέλευση των μετοχών, που σημαίνει παρουσία του 100% των μετόχων. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Καβάλας, μας δήλωσε ότι δεν ήταν παρών, δεν υπάρχει αυτόκλητη γενική συνέλευση».
Αν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης δεν τα βρουν, όπως αναμένεται, ποια θα είναι η απόφαση που θα λάβει το επιμελητήριο;
«Θα πρέπει να προκηρυχθεί κανονική γενική συνέλευση. Αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν τότε, με απόφαση της πλειοψηφίας, μπορεί να έρθει το σχετικό έγγραφο για την μεταφορά της έδρας. Ως επιμελητήριο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αποδεχτούμε διότι ο Νόμος είναι ξεκάθαρος και μιλάει για την αποδοχή της πρότασης από την πλειοψηφία των μετόχων. Είναι ανώνυμη εταιρία και κάθε Α.Ε μπορεί να αλλάξει έδρα, ακόμα και όνομα αν το επιθυμεί με την προϋπόθεση οι πλειοψηφία των μετόχων να συμφωνεί. Από τη στιγμή που το 90% των μετοχών ανήκει στον Σταύρο Ψωμιάδη, αντιλαμβάνεστε ότι είναι δική του η απόφαση»
Επαφές Σταύρου με παίκτες του Ηρακλή
Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο, ο Σταύρος Ψωμιάδης ξεκίνησε επαφές με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά ήταν στο ρόστερ του Ηρακλή. Αυτό που διεμήνυσε ο πρόεδρος της Καβάλας είναι πως όσοι παίκτες έχουν κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γηραιού, συγκεντρώνουν λιγοστές πιθανότητες για να βρουν θέση στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα έχει έδρα την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: