Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Βανγκέλι : «Θέλουμε να είμαστε ψηλά»

Στον Επίσημο Ραδιοφωνικό Σταθμό του Συλλόγου φιλοξενήθηκε ο 26χρονος αμυντικός του ΑΡΗ, Κρίστι Βανγκέλι,  που στάθηκε στην σκληρή προετοιμασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες της ομάδος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αρχικά ο Κρίστι Βανγκέλι μίλησε για τις ολιγοήμερες διακοπές του σημειώνοντας:
 «Ήταν αρκετές οι ημέρες που είχα μπροστά μου και ξεκουράστηκα. Τώρα είμαι έτοιμος για την προετοιμασία . Για εμένα κάθε νέα χρονιά είναι μια καινούρια  αρχή . Περιμένουμε η δουλειά που θα κινούμε να μας βγει στους αγώνες και να επιτύχουμε τους στόχους μας».

 Σχετικά με την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον ίδιο να απέχει λόγω της άδειας που είχε από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είπε:
 «Παρακολουθούσα καθημερινά τα νέα της ομάδας μου αν και ήμουν μακριά. Έχω ζήσει άλλες πρώτες προπονήσεις τα  προηγούμενα χρόνια.  Γνωρίζω το πάθος που επιδεικνύει ο κόσμος αλλά οι νέοι παίκτες δεν το έχουν βιώσει».

 Αναφορικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες του ΑΡΗ για τη νέα χρονιά, σχολίασε:
 «Οι φιλοδοξίες της ομάδος ήταν πάντα υψηλές. Θέλουμε να επιτύχουμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία ώστε να μας οδηγήσει αυτό στην Ευρώπη. Το κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο κάθε χρόνο για εμάς και το κυνηγάμε για να το κατακτήσουμε. Πιστεύω θα δουλέψουμε σκληρά να επιτύχουμε» ενώ γύρω από την δήλωση του Νέρι Καστίγιο περί πρωτιάς στο Πρωτάθλημα τόνισε:

 «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε μια γροθιά γιατί ο δρόμος είναι μακρύς για να το επιτύχουμε αυτό».
 Όσο για τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, υπογράμμισε:
 «Πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και σίγουρα στις τελευταίες αγωνιστικές του δόθηκε η ευκαιρία να μας μάθει καλύτερα. Πιστεύω με τη δουλειά που θα γίνει στην προετοιμασία θα δουλέψει σκληρά και θα βελτιώσει τις αδυναμίες που είχαμε την περσινή χρονιά. Αυτός γνωρίζει το κάτι παραπάνω .
 Έχει πει άλλωστε από την πρώτη στιγμή  πως πιστεύει στην πειθαρχία και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μέσα από την σκληρή προετοιμασία θα μας το περάσει αυτό.
 Έχω μεγάλη όρεξη , κάθε χρονιά είναι κάτι καινούριο και πρέπει να κοιτάς πάντα μπροστά. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε σκληρά. Θα ταλαιπωρούμε αλλά θα αξίζει τον κόπο».

 Για τις ατομικές φιλοδοξίες του ο 26χρονος αμυντικός δήλωσε:
 «Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω στις δυνατότητες μου, έχω μεγαλώσει, είμαι αρκετά χρόνια την ομάδα. Θα ξεχάσω ό,τι έκανα πέρυσι και θα προσπαθήσω μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος. Θα κάνω τα πάντα για να να δώσω ο,τι καλύτερο στην ομάδα».

 Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι εκτός από τις αποκαλύψεις περί στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σημείωσε:
 «Η ομάδα το έχει δείξει στα προηγούμενα χρόνια αυτό. Στην Ελλάδα τα γνωρίζαμε αυτά πάνω κάτω. Δεν θα πω κάτι καινούριο. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που παλεύει με το σπαθί του, με τον κόσμο του. Ό,τι έκανε το έκανε μόνος του».

 Σχετικά με την αναφορά της UEFA στον  κόσμο του ΑΡΗ και την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδος την περσινή περίοδο, ο Κρίστι Βανγκέλι δήλωσε:
«Ήταν κάτι που δεν είχαν δει ποτέ. Και για εμάς τους ίδιους που το βιώσαμε ήταν κάτι το απίστευτο. Όλη η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική κάθε φορά που αγωνιζόμασταν στην Ευρώπη» ενώ ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την εμπειρία που είχε να αγωνιστεί με την εθνική Αλβανίας στο Μονουμεντάλ απέναντι στην εθνική Αργεντινής:

 «Ζήσαμε κάτι ξεχωριστό. Όταν έχεις μια ομάδα που έχει όλους τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απέναντί σου , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις. Χαίρεσαι το παιχνίδι! Αντάλλαξα φανέλα με τον Αγκουέρο. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: