Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!

Με... τοποθέτηση του στο για δεύτερη σερί μέρα, ο Γιορκ Νέμπλουνγκ, μάνατζερ του Τίμο Χίλντεμπραντ, ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ για τα δεδομένα της υπόθεσης.
«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!
Τα δημοσιεύματα του Τύπου περί άφιξης του Γερμανού τερματοφύλακα στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να συζητήσει με την Ένωση αλλά και τα όσα φέρεται να είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα την Κυριακή, διατηρούν στην επικαιρότητα το θέμα του Χίλντεμπραντ.
Κάτι που... κακώς γίνεται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα λέει ο ατζέντης του.
«Επαναλαμβάνω ότι συζητήσεις με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν και επιμένω ότι πρέπει να ξέρει ο κόσμος για να μην τον κοροϊδεύουμε ότι η Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Τίμο», μάς είπε αρχικά ο Νέμπλουνγκ και στη συνέχεια επιβεβαίωσε αυτό που είχε πει και την Κυριακή. Ότι ο Χίλντεμπραντ, δηλαδή, μιλάει με άλλες ομάδες και είναι κοντά σε συμφωνία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Συζητάμε με ομάδες από κεντρική Ευρώπη, Αγγλία, Γερμανία, είμαστε μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία με κάποιες από αυτές. Αυτές τις ομάδες τις είχε ξεχωρίσει ο Τίμο πριν καν ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Είχα το ΟΚ του Τίμο για να συζητήσω. Αυτές οι ομάδες είναι προτεραιότητα για τον πελάτη μου και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις».
Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: