Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η "σπόντα" του Τσιώλη

"Όταν παραβιάστηκαν τα αποδυτήρια στον Βόλο σηκώθηκα κι έφυγα", δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μόλις δέχθηκε παρεμβάσεις στο έργο του. Από ποιον, από ποιον;
Η "σπόντα" του Τσιώλη
Ο τεχνικός του Άρη με δηλώσεις του στην ΕΤ3 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που αποχώρησε από Λεβαδειακό και Ολυμπιακό Βόλου.
«Η καλή ομάδα είναι ικανή να πετύχει αποτελέσματα ακόμη κι αν οι αντίπαλοί της υποστηρίζονται από τυχόν κυκλώματα. Μπορεί να είναι δυσκολότερη η προσπάθειά της, αλλά δεν είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Ο χώρος έχει τους καλούς και τους κακούς παράγοντες. Ο καθένας, τώρα που ξεσκεπάστηκαν οι ιστορίες που μαθαίνουμε, θα πάρει αυτό που του ανήκει».
Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Προσωπικά, σε όποια ομάδα κι αν δούλεψα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους παράγοντες. Η σχέση μας ήταν άκρως επαγγελματική και υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Όσο για τον Αρη, συμπλήρωσε: «Το ρόστερ είναι δεδομένο και σε αυτό θα γίνουν μόνο διορθωτικές κινήσεις. Με αυτές στοχεύουμε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: