Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Σοκ» για Σάλκε!!

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην ιστορία της γνώρισε τη Δευτέρα η Σάλκε, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας, χάνοντας 1-2 στη Δρέσδη από την Ντιναμό.

«Σοκ» για Σάλκε
Η Σάλκε έχασε 1-2 από τη Ντιναμό τη δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στη Δρέσδη και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης από τον πρώτο γύρο της,, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη στον θεσμό που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και απογοήτευσε τους οπαδούς της, αφού οι «μπλε του βασιλιά» ήταν εκ των φαβορί της διοργάνωσης και πλέον θα μπουν με άσχημη ψυχολογία στην Bundesliga που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή.

Η ομάδα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Εϊλερς στο 24’ με πέναλτι και Τεϊξέιρα στο 50’ για να μειώσει στο 78’ ο Μάτιπ.


Η σύνθεση της Σάλκε: Φέρμαν, Χέγκερ, Σαντάνα, Μάτιπ, Κολάτσινατς, Νοϊστέντερ, Μπόατενγκ (77' Μπαρνέτα), Σαμ (61' Κλέμενς), Μέγερ (52' Ντράξλερ) Τσούπο-Μότινγκ, Χουντέλααρ


Στα πέναλτι κατάφερε να επικρατήσει το Αμβούργο στην έδρα της Κότμπους της δεύτερης κατηγορίας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1983 νίκησαν 4-1 στη «ρώσικη «ρουλέτα» (κ.α. 1-1, παρατ. 2-2) και περιμένουν την κλήρωση του επόμενου γύρου.

Ο Ζέιτζ στο 10’ με πέναλτι έκανε το 1-0, ο Βέστερμαν ισοφάρισε με κεφαλιά στο 71’, ο Φαν ντε Φάαρτ έκανε το 1-2 στο 96’ και ο Μίτσελ στο 105’ έστειλε το ματς στα πέναλτι.


Η σύνθεση του Αμβούργου: Αντλερ, Ντιεκμέιερ, Τζούρου, Βέστερμαν, Γίρατσεκ (46' Λασόγκα), Μπεχράμι, Μπαντέλι (61' Αρσλάν), Ιλίτσεβιτς (115' Ζούα), Φαν Ντε Φάαρτ, Γιάνσεν, Ρούντβενς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: