Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μία και σήμερα για την ιδιοκτησιακή αλλαγή!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Ηρακλής, με την έκτακτη γενική συνέλευση της Πέμπτης να αποτελεί την οριστική αλλαγή σελίδας για τους «κυανόλευκους».

Τα πάντα όπως μεταφέρεται από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας έχουν διευθετηθεί, αν και από τη συνέλευση απόντες θα είναι τόσο ο Σπύρος Παπαθανασάκης που βρίσκεται στον Καναδά όσο και ο νυν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Εχουν όμως αμφότεροι εξουσιοδοτήσει τους νομικούς τους., με το θέμα αλλαγής να είναι διαδικαστικό.

Από την Πέμπτη το βράδυ συνεπώς ο νέος μεγαλομέτοχος και «αφεντικό» της ΠΑΕ Ηρακλής θα είναι ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα λειτουργεί σαν να είναι ήδη. Με την επικοινωνία του με τα μέλη του τεχνικού και όχι μόνο επιτελείου να είναι καθημερινή. Δείγμα της «τρέλας» που έχει ο κ. Παπαθανασάκης με την ομάδα και της διάθεσης που δείχνει να ανεβάσει τον Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, οργανωτικά, λειτουργικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα εφόσον του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: