Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Χάνει το USA Open ο Ναδάλ!!

Δε θα καταφέρει να αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια στο USA Open τένις ο Ράφα Ναδάλ.

Χάνει το USA Open ο Ναδάλ!
Ο Ισπανός πρωταθλητής, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω πως δεν θα καταφέρω να παίξω φέτος στο US Open, ένα τουρνουά στο οποίο έχω συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς στις τελευταίες εμφανίσεις μου. Είμαι βέβαιος πως καταλαβαίνετε πως αυτή είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, καθώς είναι ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τους οπαδούς, τους νυχτερινούς αγώνες, τόσα πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω, παρά μόνο να δεχτώ πως δεν μπορώ να αγωνιστώ αυτή τη χρονιά, να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο μόλις επιστρέψω», ήταν η ανακοίνωση του κατόχου του τροπαίου.

Ο Ναδάλ τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό στα τέλη Ιουλίου. Έβαλε το χέρι του σε νάρθηκα και συνέχισε να προπονείται, όμως μαζί με τον προπονητή του έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν και ανακοίνωσαν την απόσυρση του κατόχου 14 Grand Slam από τη φετινή διοργάνωση στη Νέα Υόρκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: