Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Σύννεφα» για Καρνέζη!

Αμφίβολη η ολοκλήρωση της μετακίνησης του δανεισμού του Ορέστη Καρνέζη στην Μπενφίκα. Ποιο οι λόγοι που οι «αετοί» πιθανώς να κάνουν πίσω.

«Σύννεφα» για Καρνέζη
Χθες αναμενόταν να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε στην Μπενφίκα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και είναι αμφίβολο αν τελικά θα υπάρξει συμφωνία.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «αετοί» έχουν ενδοιασμούς για την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ, που όμως δεν έχουν να κάνουν με την αξία του. Αυτοί αφορούν το γεγονός ότι με την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ (έφτασε αργά χθες βράδυ στη Λισαβόνα και σήμερα υπογράφει) έχουν ήδη τρεις γκολκίπερ. Στην ομάδα παραμένουν ο Πάουλο Λόπες, που ανανέωσε για ένα χρόνο, καθώς κι ο Αρτούρ, για τον οποίο προ ημερών μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής Ζόρζε Ζέσους.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας φαίνεται πως δεν συμφωνούν με τους οικονομικούς όρους του δανεισμού και της οψιόν αγοράς του Καρνέζη από την Ουντινέζε.

Η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την υπόθεση, αφού αναμένεται νέος κύκλος επαφών. Ο 29χρονος γκολκίπερ προπονείται στην Ιταλία με την ομάδα στην οποία ανήκει περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: