Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Και Μπερίσα και… Σακίλ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βαλμίρ Μπερίσα ως δανεικού με οψιόν αγοράς από τη Ρόμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.Παίρνει και τον Σακίλ Άμπραχαμς που έπεισε στις δοκιμές. Δύσκολα ο Κλωναρίδης με Μίντιλαντ.

Και Μπερίσα και… Σακίλ

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» θα κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Σακίλ Άμπραχαμς. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός εξτρέμ που ανήκει στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν. άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Γιάννη Σαμαρά στο δεκαήμερο που δοκιμάστηκε και θα κληθεί να υπογράψει, πιθανότατα τον Ιανουάριο που θα ενηλικιωθεί.

inner

Δύσκολα ο Βίκτωρας

Ελάχιστες ελπίδες να μπει στην αποστολή για το πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη στη Λεωφόρο για τα play offs του Europa League έχει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο νεαρός εξτρέμ ακολούθησε χθες μέρος του προγράμματος και το ίδιο αναμένεται να γίνει σήμερα και αύριο. Πλέον στόχος είναι να προλάβει τη ρεβάνς.

Σε αυτή διαβεβαιώνει πως θα είναι έτοιμος και ο Αλεχάνδρο Αλφάρο, που από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα θα πάει στο Κορωπί κι εν συνεχεία θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει για δύο χρόνια έναντι 250.000 ευρώ το χρόνο. Χθες εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Μαγιόρκα, με την οποία δεσμευόταν μέχρι το 2016, παίρνοντας αποζημίωση 200.000 ευρώ. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, αλλά δεν έχει φιλικά στα πόδια του. Πάντως θα δηλωθεί στην UEFA και ίσως υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: