Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ζω τις καλύτερες μέρες»

Γεμάτος υποσχέσεις για σκληρή δουλειά και πολλά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Χόρχε Μπενίτες. Η επικοινωνία με τον Μίτσελ και η βοήθεια που περιμένει από τους νέους του συμπαίκτες.

«Ζω τις καλύτερες μέρες»
Ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Χόρχε Μπενίτες. Στα Μέσα της Παραγουάης «παίζει» πρώτο θέμα το «deal» της Γκουαρανί με τον Ολυμπιακό για τον νεαρό επιθετικό, που το τηλέφωνό του «έσπασε» από τα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκε λίγες ώρες μετά την συμφωνία.

Τελικά οι τυχεροί ήταν στο «970 ΑΜ», όπου κατάφεραν να εντοπίσουν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μίτσελ. Ο Μπενίτες έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, τονίζοντας πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων» και τους συνεργάτες του. Παράλληλα, τόνισε πως περιμένει την βοήθεια των συμπαικτών του προκειμένου να προσαρμοστεί άμεσα, ενώ υποστήριξε πως είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης.

Μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά με την οποία θα έρθουν πολλά γκολ, διακρίσεις και τίτλοι αλλά και ενδεχομένως να ανοίξει και η πόρτα της εθνικής ομάδας της Παραγουάης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου. Μίλησα ήδη με τον Μίτσελ αλλά και με τεχνικό τιμ. Είμαι πανέτοιμος και θέλω να παίξω, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά είναι θέμα του προπονητή.

Βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα κι αυτό το έχω καταλάβει με το που ήρθα εδώ. Υπάρχουν παίκτες που μιλάνε ισπανικά αλλά και πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Αμπιντάλ, ο Αφελάι, ο Φουστέρ, ο Τσόρι, ο Ρομπέρτο , ο Σαλίνο και άλλοι, οι οποίοι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα.

Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θέλω να καταφέρω μέσα από την σκληρή δουλειά να σκοράρω και να πετύχω εδώ. Πιστεύω ότι μέσα απ’την δουλειά μου εδώ αλλά και μέσω του Champions League θα μπορέσω να διακριθώ και να παίξω στην εθνική ομάδα.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία και μεγάλη μεταγραφή για εμένα και μπορώ να πω πως ήδη ζω τις καλύτερες μέρες στη ζωή μου στον Ολυμπιακό»
, είπε χαρακτηριστικά ο Μπενίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: