Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ένταση Άγγελου με Βίτορ - Τζαβέλλα!

Ένταση δημιουργήθηκε στη χθεσινή προπόνηση σε δύο φάσεις. Την πρώτη όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε εντολή για σουτ προς την εστία και ο Μιγκέλ Βίτορ σούταρε με το εσωτερικό ενώ ο προπονητής του είχε ζητήσει να σουτάρει με το κουντεπιέ. Ο Αναστασιάδης έδιωξε τον Βίτορ ο οποίος εκνευρισμένος έλεγε πως δεν έκανε τίποτα. Εκτός αν έγινε κάτι άλλο που δεν υπέπεσε στην αντίληψη των παρευρισκόμενων.

Στο τέλος της προπόνησης, ο Τζαβέλλας με τον Τζιόλη αρπάχτηκαν σε μία φάση με αποτέλεσμα να παρέμβει ο προπονητής της ομάδας και να τα βάλει κυρίως με τον Τζαβέλλα με τον οποίο είχαν έντονο διάλογο. Αμέσως μετά έδωσε εντολή να πάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια. Το αν θα υπάρξει συνέχεια στα χθεσινά γεγονότα δεν είναι γνωστό. Μάλλον θα θεωρηθεί λήξαν το θέμα, ενόψει και του αγώνα με τη Ζίμπρου
όπου οι δύο παίκτες προορίζονταν για βασικοί. Από εκεί και πέρα βέβαια, το ότι υπήρξε ένταση σε μία τέτοια φάση της σεζόν μόνο καλός οιωνός δεν είναι.

Ο προπονητής πάντως σε διάφορα που λέει με τους παίκτες, φαίνεται ενοχλημένος για την πίεση που του ασκείται για μεταγραφές. Ειδικά για τα στόπερ είναι αρκετά αρνητικός ισχυριζόμενος σε κάποια φάση προς τους παίκτες πως «έχω έξι στόπερ και μου ζητάνε στόπερ».

Η φάση που περνά το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι κρίσιμη, αφού ναι μεν έγινε ένα γκρουπ που λειτουργεί σωστά στο γήπεδο χάρις στον τρόπο που λειτούργησε μέχρι τώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όμως η διαχείριση πρέπει να είναι λεπτή από εδώ και στο εξής γιατί όσο δύσκολα χτίστηκε μία εικόνα, με δουλειά δύο μηνών, τόσο εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Και κακά τα ψέματα, η πίεση που θα φέρουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σε μία νέα ομάδα, θα είναι πολύ μεγάλη.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: