Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Καλαϊτζίδης: «Προτεραιότητα για τον Άρη το Κύπελλο»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και η συμμετοχή στο Κύπελλο πρέπει να είναι μια από τις προτεραιότητές του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση αναδόμησης με αυτήν του Άρη. Εκτιμώ πως το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων θα είναι αυτό που θα κρίνει το ποιος θα προκριθεί. Σίγουρα ο Άρης, επειδή είναι Άρης πρέπει να περάσει και αν το καταφέρει μέσα από μια καλή αγωνιστική παρουσία θα είναι πολύ ευχάριστο».


Για τις προθέσεις του, αν αποφασιστεί συμμετοχή του Άρη στην Γ’ Εθνική: «Είναι μια υποθετική ερώτηση τη δεδομένη στιγμή, και επομένως δεν το έχω στο μυαλό μου. Από εκεί και πέρα αν τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα, πρέπει να σταθμίσουμε τα δεδομένα, τις συνθήκες εργασίας, το πλάνο και τους στόχους».

Για το αν μπορεί να περπατήσει ο Άρης υπό τις παρούσες συνθήκες στην Β’ Εθνική: «Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα όχι. Αν αλλάξουν οι συνθήκες μπορεί. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: