Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ιερολοχίτες: «Το βασανιστήριο δεν τελείωσε»

Οι ''Ιερολοχίτες'' καλούν τα μέλη τους σε γενική συνέλευση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και την λήψη ιστορικών αποφάσεων.

Αναλυτικά:

«Όπως φαίνεται έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και αναμένονται μάχες και αγώνες σε όλα τα επίπεδα!! Για το λόγο αυτό, καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ μας σε Γ.Σ. που θα γίνει την Τρίτη 19/8 και ώρα 21:00… Οι στιγμές είναι ιστορικές και είναι χρέος μας προς το ΘΕΟ ΑΡΗ, να είμαστε στις επάλξεις!!!

Ο λαός είναι αηδιασμένος από τη σιχαμάρα που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, κουρασμένος και αγανακτισμένος από τις χιλιάδες λαμογιές και τα προβλήματα που αυτές επέφεραν στο σύλλογο, μα περισσότερο απ’όλα μπερδεμένος από το δίλημμα που τέθηκε αμέσως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας…Β” ή Γ΄;;;;

Κληθήκαμε να πάρουμε αποφάσεις που μας προσπερνάνε, τόσο ως οπαδούς, αλλά και ως ανθρώπους !!!

Η ανυπαρξία των παραγόντων (;;;) του ΑΡΗ, μας έβαλε στο τριπάκι να πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς αυτά που θα έπρεπε να σκεφτούν εκείνοι.. Κάπου μέσα σε όλο αυτό, χαθήκαμε και οι ίδιοι, μη ξέροντας αν τελικά κάνουμε το σωστό, ή μήπως έτσι νομίζουμε;

Το χειρότερο είναι πως το βασανιστήριο ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! Η αβεβαιότητα συνεχίζεται, οι μέρες περνάνε και χάνονται…

Εξ’αρχής σαν σύνδεσμος ταχθήκαμε υπέρ του να παίξει η ομάδα στη Β” εθνική, προσμετρώντας όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια, τα υπέρ και κατά μιας τέτοιας απόφασης. Δεν ειναι της ώρας να τα ξανα αναλύσουμε, οι θέσεις μας και η αιτιολόγηση τους βρίσκονται στις προηγούμενες ανακοινώσεις μας!!!

Παρ’όλα αυτά, με τα γεγονότα να τρέχουν και τη θηλιά στο λαιμό να σφίγγει καθημερινά, αισθανόμαστε την ανάγκη να συζητήσουμε τα πάντα σε νέα βάση με τα υπάρχοντα τωρινά δεδομένα…

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, πιθανόν να καθορίσουν το μέλλον της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ !!! Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε εξετάσει για πολλοστή φορά όλα τα ενδεχόμενα..!!!

Βρισκόμαστε ίσως στην ιστορικότερη καμπή της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ !!! ΤΡΙΤΗ 19/8-21:00…Ιερή υποχρέωση να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ…!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules since 1970″

Δεν υπάρχουν σχόλια: