Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Υπαρκτή η πρόταση για Αναστασίου!!


Πρόταση της Γκενκ έχει ο Γιάννης Αναστασίου που μετέφερε το ενδιαφέρον στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν συζήτησε καν αφού έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και παραμένει.

Υπαρκτή η πρόταση για Αναστασίου!
Τελικά το βελγικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για προ των πυλών συμφωνία της Γκενκ με τον Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν αποκύημα φαντασίας, τουλάχιστον ως προς τη βάση του.

Ο βελγικός σύλλογος έκανε πράγματι πολύ δελεαστική πρόταση στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, αλλά τόνισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό και δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζητήσεων.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το θέμα σταματά εδώ και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προπονητή από τον πάγκο του «τριφυλλιού», έστω κι αν η βελγική De Morgen που αποκάλυψε το θέμα ανέφερε πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γκενκ.

Ο βελγικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα, αφού οι επαφές με τον Φρανκ Βερκότερεν και τον Χουμπ Στέφενς δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο Αναστασίου, υπενθυμίζεται, πως έχει περάσει σαν παίκτης από την Άντερλεχτ (1998-2000).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: