Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Γιατί ο Ζέσους θέλει Σάμαρη!!

Ο Ζόρζε Ζέσους έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ανδρέα Σάμαρη. Διαβάστε στο gazzetta.gr τον τρόπο που κινείται για να πετύχει το deal με τον Ολυμπιακό!
Ο Σάμαρης είναι ο τύπος του παίκτη που αρέσει πολύ στον Ζόρζε Ζέσους. Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ είναι ένας ποδοσφαιριστής του... προφίλ και του στιλ που θέλει ο προπονητής της Μπενφίκα. Δηλαδή ψηλός και με καλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στις μεταβιβάσεις της μπάλας και τα στημένα (κυρίως εκτελέσεις φάουλ).
 
Η Μπενφίκα όμως δεν είναι εφικτό να καλύψει μόνη της - με βάση τον προγραμματισμό και το μπάτζετ της- μία τέτοια μεταγραφή, που κοστολογείται πάνω από 5 εκατ. ευρώ. 
 
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί σε συνεργασία με την Doyen Sports Group (σ.σ. ιδιοκτησίας του ισχυρού ατζέντη, Μέντες) προκειμένου να βρεθεί όλο το απαιτούμενο ποσό και να γίνει η τελική κρούση στον πειραϊκό σύλλογο. Προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να αναζητηθεί και άλλη εταιρεία για να προκύψουν τα κεφάλαια που πρέπει για το deal. 
 
Οι Πορτογάλοι πάντως από την μεριά τους τονίζουν πως ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: