Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η... Μεγάλη Τρίτη του Αρη!!

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη θα παρθούν στη σημερινή συνέλευση των φορέων του συλλόγου. Σκέψεις για παραίτηση από Στεφανίδη, κάτι που δρομολογεί τις διαδικασίες για Γ’ Εθνική.

Η... Μεγάλη Τρίτη του Αρη
Το τοπίο για το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης θα ξεδιαλύνει η σημερινή συνάντηση (στις 12:00 το μεσημέρι) όλων των φορέων του Αρη (ΠΑΕ, «ΚΜΑ», ΑΣ), παρουσία και των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουν όσοι είναι γύρω από την ομάδα, καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Σύμφωνα με τη SportDay, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η στάση που θα κρατήσει ο Παναγιώτης Στεφανίδης, με τις πληροφορίες να τον θέλουν ότι θα επαναλάβει εκείνο που είχε πει στην προηγούμενη συνάντηση. Δηλαδή, ότι θα έχει 900.00 ευρώ μέχρι τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη, βλέποντας το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο πρόσωπό και παράλληλα τη αδυναμία να εξασφαλίσει πόρους, είναι αρκετά πιθανό να υποβάλει την παραίτησή του.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η νέα διοίκηση που θα οριστεί θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στη Γ' Εθνική και στην εκκαθάριση, αφού πρώτα φυσικά ανακληθεί η συμμετοχή από το πρωτάθλημα της Football League.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε νέα συνάντηση με τη διοίκηση, ζητώντας για ακόμη μία φορά να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα στη Βουλγαρία.

Οι ιθύνοντες του Αρη δεσμεύτηκαν ότι σήμερα το μεσημέρι θα προβούν σε καταβολές και θα τακτοποιήσουν ουσιαστικά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς και αυτοί αναγνώρισαν ότι θα έπρεπε να έχουν διευθετήσει πολύ νωρίτερα τις υποχρεώσεις τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: