Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Παράταση από τον εισαγγελέα ζήτησαν από ΕΠΟ!

Αίτημα για παράταση στην κατάθεσή τους ως υπόπτων για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέθεσαν στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα οι παράγοντες της ΕΠΟ.

Παράταση από τον εισαγγελέα ζήτησαν από ΕΠΟ
Να πάρουν παράταση για την κατάθεσή τους ως υπόπτων για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου ζήτησαν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα οι παράγοντες της ΕΠΟ.

Το αίτημα του προέδρου Γιώργου Σαρρή, του αντιπροέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου και του συμβούλου Αριστείδη Σταθόπουλου κατατέθηκε από τον νομικό τους εκπρόσωπο Θόδωρο Κουρίδη, που ζήτησε να καταθέσουν το Σεπτέμβριο κι όχι την τρέχουσα εβδομάδα. Η απάντηση στο αίτημά τους

Τη Δευτέρα «παρέλασαν» από την Ευελπίδων οι διαιτητές Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης, που ζήτησαν να απολογηθούν με υπόμνημα, τακτική που αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Η έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα ξεκίνησε το 2012 και αφορά αδικήματα όπως: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων που θα κληθούν να δώσουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ανωμοτί (χωρίς όρκο), θα κριθεί από τον εισαγγελέα το αν και σε ποιους πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση που ήρθε μετά από στοιχεία που συλλέχτηκαν από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: