Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συγνώμη κιόλας, αλλά είναι τρίχες κατσαρές!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος απορεί για κάποια πράγματα και τα σχολιάζει στο blog του στο gazzetta…
Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σαββατοκύριακο. Τον πρωταθλητή των μεταγραφών, τον ξέρουμε. Όπως εδώ και πολλά χρόνια. Το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής, πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Μέσα στα γήπεδα.
ADVERTISEMENT
Φαβορί είναι πάντοτε ο προηγούμενος πρωταθλητής. Αλλά το ότι είσαι φαβορί πρέπει να το αποδείξεις πάνω στο χορτάρι και κάθε αγωνιστική. Αυτό που αναμένουμε είναι να δούμε αν καταφέρει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός πάλι πολύ δυνατός (τα πρώτα δείγματα ήδη τα έχουμε) κι από εκεί και πέρα, να διαπιστώσουμε κατά πόσο οι αντίπαλοί του θα δείξουν αν μπορούν φέτος να τον κοντράρουν, ώστε να μην έχουμε το φαινόμενο της τελευταίας διετίας, που ο τίτλος κρίθηκε τόσο νωρίς.
Άραγε, όμως, γιατί αντί να κοιτάνε κάποιοι το ποδοσφαιρικό κομμάτι της σεζόν που έρχεται, ασχολούνται με διάφορα «γύρω γύρω»; Συνήθως εντελώς ανούσια και χωρίς σημασία πράγματα;  Και τους…μυρίζει το τάδε που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, τους ξινίζει το δείνα που επίσης έχει σχέση με τον Ολυμπιακό κλπ, κλπ; Και ψάχνουν αγωνιωδώς και μανιωδώς να βρουν κάτι για να «την πουν». Να κάνουν την τρίχα τριχιά, να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, να βρουν «κάτι» ρε παιδί μου για να κάνουν τους ξύπνιους και να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο έγινε και σήμερα...
Κατά την γνώμη μου στον Ολυμπιακό αν δώσουν συνέχεια, για να αποδείξουν το δίκιο τους, κακώς θα κάνουν. Η προσπάθεια κάθε συλλόγου πρέπει να επικεντρώνεται εκεί που ενδιαφέρει τον κόσμο του. Στο πως θα γίνει πιο δυνατή η ομάδα, ώστε οι φίλαθλοι που πηγαίνουν στο γήπεδο κι όσοι την βλέπουν από την τηλεόραση, να είναι ευχαριστημένοι και να χαίρονται.
Ο Ολυμπιακός αυτό που κάνει εδώ και χρόνια είναι να επενδύει σε καλούς παίκτες και σε καλούς προπονητές. Και να παίρνει πρωταθλήματα. Και να στέκεται με υπερηφάνεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άλλοι ας τον ακολουθήσουν κι αν μπορέσουν ας τον ξεπεράσουν. Αλλά στο…κανονικό πρωτάθλημα, όχι σε κάποιο...άλλο! Όποιος θέλει να πάρει το…κανονικό πρωτάθλημα, πρέπει πολύ απλά να δυναμώσει, να μικρύνει την απόσταση από τον πρώτο και να διεκδικήσει έτσι τον τίτλο. Να χτυπήσει δηλαδή ποδοσφαιρικά τον Ολυμπιακό. Όμορφα κι ωραία. Αν μπορεί.
Όλα τα άλλα, συγνώμη κιόλας, είναι…τρίχες κατσαρές!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: