Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

O Γκιμπς «πιέζει» την Άρσεναλ για Μανωλά!

Πρόβλημα στην Άρσεναλ με τον Γκιμπς, που θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης και οι... καραμπόλες στην αμυντική γραμμή των Λονδρέζων, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον Μανωλά. 
Οι τελευταίες εξελίξεις στις τάξεις των «κανονιέρηδων», είναι πολύ πιθανό να επισπεύσουν τις διαδικασίες αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στην ομάδα του Λονδίνου.
ADVERTISEMENT
Τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ο Κίεραν Γκιμπς θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί έντονο «πονοκέφαλο» στον Αρσέν Βενγκέρ, που χάνει τον βασικό του αριστερό μπακ πριν από μία σειρά σημαντικών αγώνων και οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για μετατόπιση του Μονρεάλ στα άκρα, κάτι που σημαίνει ότι μένει... κενή μία θέση στα στόπερ.
Όπως σημειώνει η «Telegraph», με τους Κοσιενλί και Μερτεζακερ να μένουν οι μοναδικοί έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί στο ρόστερ και τον δεύτερο μάλιστα να μην είναι ακόμα έτοιμος (δεν ταξίδεψε στην Τουρkία για το ματς με τη Μπεσίκτας), ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πλέον εφικτός στόχος για τους Λονδρέζους ώστε να ενισχύσουν την οπισθοφυλακή τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: