Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ασπρόμαυρα» σενάρια για Μποντμέρ!!

Την περίπτωση του Ματιέ Μποντμέρ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Προτάθηκε ο Γιαννιώτης στον «Δικέφαλο του Βορρά». Τι «παίζει» με Βύντρα και Μεπν Χατίρα.

«Ασπρόμαυρα» σενάρια για Μποντμέρ
Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όμως στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν και έρχονται τα παιχνίδια με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Χθες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Άνις Μπεν Χατίρα, ο οποίος ανήκει στην Χέρτα Βερολίνου και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη. Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν την υπόθεση Γερμανοτυνήσιου και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο πιθανότατα ο γνωστός μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκος.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν τον Ματιέ Μποντμέρ. Πρόκειται για τον Γάλλο μέσο της Νις, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν και Σεντ Ετιέν. Την περσινή σεζόν ο 31χρονος χαφ έπαιξε σε 29 αγώνες, έχοντας 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 2.512'.

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες και για τον Λουκά Βύντρα, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για την ενίσχυση στα μετόπισθεν και ο διεθνής άσος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τούμπα. Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο (26χρονος μεσοεπιθετικός από την Αργεντινή), τον Φερούζ της Τσέλσι και τον Σιμάο της Εσπανιόλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: