Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Κόπηκαν» Μπόγρης-Αθηναίου!!

Οι Γιώργος Μπόγρης και Γιάννης Αθηναίου «κόπηκαν» από τη συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής. Απομένει ένας ακόμη να αποχωρήσει για να προκύψει η τελική δωδεκάδα.

«Κόπηκαν» Μπόγρης-Αθηναίου
Στους 13 παίκτες μειώθηκε το ρόστερ της Εθνικής. Μετά το τουρνουά του Κάουνας, ο Φώτης Κατσικάρης αποφάσισε να «κόψει» τους Γιώργο Μπόγρη και Γιάννη Αθηναίου, τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην προετοιμασία και το ζήλο που έδειξαν. Πλέον απομένει να «κοπεί» ένας ακόμη παίκτης για να προκύψει η τελική δωδεκάδα, με επικρατέστερο να αποχωρήσει τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Έτσι η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της με τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης (Ούνιξ Καζάν), Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Γκρίζλις), Κώστας Βασιλειάδης (ελεύθερος), Κώστας Παπανικολάου (Ρόκετς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ Μαδρίτης), Ίαν Βουγιούκας (ελεύθερος), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ελεύθερος).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει σήμερα στις 21:30 στην Αθήνα κι ακολουθούν τα φιλικά με την Τουρκία, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:15) και την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (21:00), στα οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Νικ Καλάθης έχοντας εκτίσει την τιμωρία του.

*Ο Κώστας Παπανικολάου επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά του Κάουνας, όπου η Εθνική κατετάγη δεύτερη.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: