Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Στην ανυπομονησία να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αλεχάντρο Αλφάρο, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό των «πράσινων».

«Ανυπομονώ  να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»
Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να φορέσει την πράσινη φανέλα και επισήμανε πως είναι τιμή και χαρά του που θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη ομάδα. Στάθηκε στο γεγονός πως δεν ήξερε και πολλά πράγματα για το «τριφύλλι», όμως ενημερώθηκε από τον Νάνο. Υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παίξει όπου του πει ο προπονητής του.

inner

Τον παίκτη υποδέχτηκε ο μάνατζέρ του εν Ελλάδι, ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ από πλευράς ΠΑΕ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα.

Ο Νάνο μου είπε κάποια πράγματα για την ομάδα, δεν ήξερα πολλά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού έκανα προπονήσεις με τη Μαγιόρκα όλο αυτό το διάστημα.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Παίζω εξτρέμ και επιτελικός μέσος, όμως θα παίξω όπου μου πει ο νέος μου προπονητής
».

Ο Αλφάρο θα μεταβεί στο Κορωπί την Τρίτη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: