Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Εκδίκηση ή αυτοκρατορία για τους δύο Μαδριλένους!!

Με διαφορετικούς στόχους θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ στο Μπερναμπέου, Ρεάλ Και Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ. Οι μεν θέλουν να διατηρήσουν την παντοκρατορία τους και οι δε να εκδικηθούν.

Εκδίκηση ή αυτοκρατορία για τους δύο Μαδριλένους!
Οι δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, συναντιούνται ξανά μετά 88 μέρες. Στις 24 Μαΐου η «βασίλισσα της Ευρώπης» θα καθόταν και πάλι στον θρόνο της, νικώντας τους «ροχινμπλάνκος» με 4-1 στον τελικό του Champions League, οι οποίοι ίσως και να αδικήθηκαν από το τελικό σκορ.

Γι’ αυτό και σήμερα στο Μπερναμπέου (τα μεσάνυχτα, ΟΤΕSport 1), στον πρώτο αγώνα του Σούπερ Καπ Ισπανίας, θα επιχειρήσει να… εκδικηθεί για εκείνο τον χαμένο τελικό.

Αντίθετα, οι «μερένχες» μετά και την νίκη τους κόντρα στην Σεβίλη, για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, έδειξαν πως χτίζουν μια ομάδα, που φέτος μπορεί να τα σαρώσει όλα.

Άλλωστε, γι’ αυτό τον στόχο έχουν ξοδευτεί το καλοκαίρι 110.230.000 εκατ. ευρώ για μεταγραφές παικτών, που έδωσαν δείγμα της αξίας τους στο πρόσφατο Μουντιάλ. Ροντρίγκες, Κρόος και Νάβας δημιουργούν μια Ρεάλ που θυμίζει ομάδα All Star.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος πως η Ατλέτικο υστερεί σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δαπάνησε 110.770.000 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν τα λες και λίγα…

Οι μεταγραφές που ξεχωρίζουν είναι οι αντικαταστάτες των Βίγια, Κόστα και Κουρτουά. Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς και Όμπλακ κάνουν πολλούς να σκέφτονται πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας, θα είναι ίσως καλύτερες και πιο πλήρεις από την περσινή –τρομερή- σεζόν.

Η σημερινή αναμέτρηση, είναι βέβαια μόνο η αρχή. Και αυτό γιατί λίγες μέρες μετά θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στο Βιθέντε Καλντερόν, όπως και πολλές άλλες… ρεβάνς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε πρωτάθλημα, ίσως στο Κύπελλο και ενδεχομένως στο Champions League.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Κρος, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ραούλ Γκαρσία, Σουάρεζ, Γκάμπι, Γκαρσία, Τουράν, Κόκε, Μάντζουκιτς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: