Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Το δικαιούται ο Μίτσελ…!

Ο Κ.  Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta την άποψή του για τα όσα, σημαντικά, είπε περί Ολυμπιακού ο Μίτσελ στην Πόλη.
Μια χαρά τα είπε ο Μίτσελ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του τελευταίου φιλικού του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.
Ο άνθρωπος ανέλυσε τη φιλοσοφία του για την ομάδα που θέλει να έχει στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι είπε σωστά πράγματα. Και για τις μεταγραφές και για όλα.
Σου λέει, ουσιαστικά, εγώ γουστάρω να έχω καλά αποδυτήρια και δεν θέλω να χαλάσω τις ισορροπίες τους. Είτε σε ό,τι αφορά το οικονομικό, είτε σε ό,τι αφορά το βεντετιλίκι, είτε σε ό,τι αφορά τις συμπεριφορές. Και να σας θυμίσω με ποιανού εισήγηση έφυγαν το περασμένο καλοκαίρι ο Τζιμπούρ κι ο Αμπντούν, οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος 202-13 που πήρε ο Ολυμπιακός…Έτσι κρίνω ότι κάποια ονόματα (βλέπε Σαβιόλα, Αμπιντάλ, Αφελάϊ) είναι στον τύπο της ομάδας που εγώ θέλω να φτιάξω, μας λέει ο προπονητής, όμως κάποια άλλα δεν είναι και…γειά σας.
Και δεν θέλει και να κρέμεται η ομάδα από κανένα σταρ. Δηλαδή να φτιάξει μία ομάδα για να παίζει για τον κάθε Ετό. Κι αν ο Ετό ντεφορμαριστεί η, τραυματιστεί, να έχει μετά πρόβλημα η ομάδα. Θέλει να στηριχθεί στο σύνολο. Όπως έκανε κι ο Μπάγεβιτς στην ομάδα του 1997-99. Κι ο Βαλβέρδε στην ομάδα του 2011-12…
Μετά στέκεται πολύ στον παράγοντα επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο Άμραμπατ, τον οποίο να ξέρετε ήθελε πάρα πολύ ο Μίτσελ, το «έπαιζε». Ναι μεν, αλλά, τώρα δεν μπορώ, μετά μπορώ κλπ, κλπ. Γειά σας! Θα πάρω αυτόν που βλέπω ότι έρχεται με την ψυχή του, όπως ο Παραγουανός. Κι ας παρακαλάει τώρα ο Άμραμπατ.
Θέλει νέους παίκτες. Κι Έλληνες και ξένους. Και υπενθυμίζει ένα όνομα, Σάμαρης. Από τον Πανιώνιο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Μουντιάλ και τώρα να καίγεται γι΄αυτόν η Μπενφίκα... Θέλει ο Μίτσελ να δουλεύει και με νέα παιδιά. Ομάρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Διαμαντάκο. Και άλλοι. Είναι ξεκάθαρο ότι πιστεύει ότι μπορεί να τους «βγάλει». Και αυτούς.
Και για τον Μπενίτες το παίρνει πάνω του. Σου λέει, τον είδα, τον ξαναείδα, μου έκανε, ο παίκτης ήθελε, η διοίκηση μπορούσε να κάνει στο οικονομικό τη μεταγραφή, τον πήραμε. Ας είναι άγνωστος στους πολλούς, εγώ τον πιστεύω και θα το δείτε, είναι σα να μας λέει ο Μίτσελ.
Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου φάνηκε μάγκας ο Ισπανός. Σίγουρα θα είναι ακόμη πιο μάγκας, αν όλα πάνε καλά μέσα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό και δικαιωθεί. Αλλά η περσινή σεζόν του στον Ολυμπιακό, μας «λέει» ότι αυτό το οποίο μας ζητάει, το δικαιούται.
Γιατί μία κουβέντα επαναλαμβάνει ο μίστερ: δείξτε εμπιστοσύνη…

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: