Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«Ή αλλάζετε ή φεύγω»!

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Σε έξαλλη κατάσταση ο Φάμπι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ρωτώντας τους παίκτες του αν είναι... ανίκανοι, ενώ απείλησε να φύγει αν δεν αλλάξουν εικόνα.

Μέρα με τη μέρα ο Ισπανός τεχνικός αρχίζει να πιστοποιεί όλο και περισσότερο τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Η νέα γκέλα του Τριφυλλιού, που δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ούτε και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έκανε έξω φρενών τον Φάμπρι που έχωσε... άγρια «γκάζια» στους παίκτες του.
«Αυτό που κάνατε σήμερα, είναι ντροπή. Δεν είναι αντίδραση μεγάλης ομάδας αυτή. Πως παίξατε έτσι μετά το γκολ; Δείξατε ότι είστε μικροί παίκτες, ότι δεν έχετε τα φόντα να παίξετε στον Παναθηναϊκό. Σας αρέσει κάθε φορά να συμβαίνει το ίδιο; Δεν σας ενοχλεί; Δεν έχετε λίγο εγωισμό;», τους είπε αρχικά ο Φάμπρι, ενώ στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα των τελευταίων λεπτών:
«Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο τελευταίο τέταρτο και μπλοκάρουμε; Γιατί; Δεν είναι δυνατόν από το ένα λεπτό στο άλλο. Δεν μπορώ να σας καταλάβω».
Ο Ισπανός δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια ρωτούσε τους παίκτες του αν είναι... ανίκανοι: «Είστε ανίκανοι; Πείτε μου, είστε ανίκανοι;» Εντύπωση ωστόσο προκάλεσαν τα όσα είπε στη συνέχεια ο τεχνικός των «πρασίνων», λέγοντας ότι: «Δεν πρόκειται να σας αφήσω να με ξεφτιλίσετε. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε, θα φύγω μόνος μου».
Παράλληλα ο Φάμπρι πριν κάνει κάποιες προσωπικές παρατηρήσεις στους Ζέκα και Κουίνσι, προανήγγειλε... νέα μέτρα ενόψει της συνέχειας: «Προσπάθησα να είμαι σωστός απέναντι σας, αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα. Πλέον, θα μιλήσω εγώ όπως πρέπει προτού να είναι αργά».
Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους άκουγαν αμίλητοι τον Ισπανό με σκυμμένα κεφάλια, αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι πως η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο... απροχώρητο.
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: