Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη»

Ναι μεν ο Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε πως ο Πανθρακικός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη στο τέλος.

Δερμιτζάκης: «Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη»
Με το βαθμό ισοπαλίας έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Πανθρακικός (1-1), με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα θα μπορούσε να είχε έρθει ακόμα και η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία και τις δύο φάσεις που ζητά πέναλτι η ομάδα του, ενώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στις κερκίδες τόνισε πως δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτό αύξανε το δείκτη δυσκολίας. Είχαμε την κούραση, γιατί την Τετάρτη είχαμε Κύπελλο και δεν είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ξεπέρασαν τις δυσκολίες. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να μας πιέσει, γιατί ήθελε για διάφορους λόγους τη νίκη. Στα 30 λεπτά μας πίεσε, αλλά μετά ισορροπήσαμε και βγήκαμε και στην επίθεση, αλλά εκεί υστερήσαμε. Στο δεύτερο μέρος, μέχρι το γκολ, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Όμως μετά το γκολ, αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα. Είχαμε την απόλυτη υπεροχή και δίκαια ισοφαρίσαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Καταλαβαίνετε ότι εάν το πετυχαίναμε, θα ήταν ένα τεράστιο αποτέλεσμα και ψυχολογικά, για τη μάχη που δίνουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Με ικανοποιεί πέρα από το αποτέλεσμα, η εικόνα μας. Συνεχίζουμε και την Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό και ψάχνουμε όσους βαθμούς μπορούμε, για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Για το κλίμα στην εξέδρα: «Δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό το κλίμα ευνοεί τον αντίπαλο, αλλά όχι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολες καταστάσεις για τους παίκτες και τον προπονητή να υπάρχει δυσφορία στο γήπεδο. Ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα, δεν πρέπει να το δείχνει έτσι, γιατί δεν κερδίζει κάτι».

Για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Πανθρακικός: «Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις της διαιτησίας. Έχω χρόνια να το κάνω, δεν θα το κάνω τώρα. Τους διαιτητές τους κρίνουν άλλοι. Άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ακόμα και αν διαμορφώνεται ένα αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: