Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δώνης: «Τα πυρά σε μένα»

Την ευθύνη για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος Δώνης, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Δώνης: «Τα πυρά σε μένα»
Κατανόηση για τις αποδοκιμασίες προς την ομάδα του ΠΑΟΚ, έδειξε ο Γιώργος Δώνης, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στους Αρκάδες, ενώ αναφέρθηκε και στον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

Για τον αγώνα: «Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα υπάρχουν αρχηγοί. Στις ομάδες ένας αρχηγός είναι ο προπονητής. Προτιμώ να πέσουν πάνω μου τα πυρά και να αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές να ηρεμήσουν γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους. Δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί για δεύτερο σερί ματς. Δεν κάναμε ευκαιρίες. Ενώ έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, οι επιλογές μας γύρω από την περιοχη δεν μας φέρνουν στην καλή τελική προσπάθεια».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά: «Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες περνούν δύσκολες φάσεις. Πρέπει να ηρεμήσουν οι παίκτες και να δούμε τη δύσκολη συνέχεια».

Για το υλικό του ΠΑΟΚ: «Δεν έκανα κριτική στον Αναστόπουλο. Είπα ότι μία ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν φταίει ο Ατρόμητος που έπαιξε καλή άμυνα. Εμείς φταίμε που δεν σκοράραμε. Περνάμε κρίση, αλλά θα στηρίξω τους παίκτες για να καταφέρουμε τους στόχους. Δεν θα μιλήσω για το υλικό της ομάδας με ένα άσχημο αποτέλεσμα».

Για τις αποδοκιμασίες: «Ο κόσμος έχει πάντα το δικό του κριτήριο και είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε. Αποδεχόμαστε ό,τι και αν κάνει ο κόσμος αν και κάποια πράγματα είναι σκληρά. Με κάνει αισιόδοξο η προσπάθεια των παιδιών και δεν μπορώ να τα ισοπεδώσω όλα με τρία-τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Και πέρυσι ήταν ισάξιος. Ακολουθεί μια σταθερή πορεία. Θέλω να έχουν υγεία οι ομάδες όπως ο Αστέρας».

Για το Κύπελλο: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπερνάς το άγχος. Πρέπει να γυρίσουμε το αποτέλεσμα με την Καλλιθέα και να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: